Skip to content Skip to footer

Проект на Българска платформа бе избран за финансиране по Солидарния фонд на РавниБГ

Проект на Българска платформа към Европейско женско лоби бе избран за финансиране по Солидарния фонд на гражданското обединение РавниБГ. Проектната идея включва изработката на инфографики, които да визуализират дейността на организациите-членове на Платформата, посветили работата си на правата на жените, равнопоставеността между половете, овластяването на жените, борбата с насилието, основано на пола. В допълнение, ще бъде организиран уъркшоп на тема интегриране на принципа на равнпоставеност между половете (джендър мейнстрийминг) с акцент политики, касаещи насилието, основано на пола, джендър бюджетиране и участие на жените в политиката за всички организации от РавниБГ и организациите-членове на Платформата.
По Солидарния фонд ще бъдат финансирани още проекти на Сдружение “Знание”, СНЦ “Млади, активни, креативни” и Екологично сдружение “За Земята”.
Гражданското обединение „Равни БГ“ обединява почти 40 граждански организации, които вярват в демократичните ценности и работят в сферата на защита на човешките права, уязвими групи, устойчиво развитие, застъпничество и др.

Не пропускайте всичко около нас

bulgarian-women-fund-logo-white

Този сайт е създаден с подкрепата на Български фонд за жените

Българска платформа-ЕЖЛ © Всички права запазени.

Изработка: VBrand Visuals