Skip to content Skip to footer

International Alliance of Women организира международна среща на 05-09 септември в Банкя

International Alliance of Women (Международен алианс на жените) организира своята международна среща на 05-09 септември 2024 г. в Банкя и до 15 февруари имате възможност да се регистрирате на следния линк: https://womenalliance.org/.

Участие в събитието ще вземат:

  • Илиана Балабанова, президент на Европейско женско лоби и Българска платформа – Европейско женско лоби, която ще открие международната среща;
  • Съдия Susan Breall от Върховния съд на Калифорния, съпредседател на Организацията за сътрудничество срещу трафика на хора на Сан Франциско, която ще говори на нетуъркинг семинара за жени по време на събитието;
  • Д-р Goumaïwè Djamila ASSAMA SIDI, която ще сподели информация и опит за проекта Termitière, посветен на жените в Сокоде, Того.

Българска платформа – Европейско женско лоби и Националния съвет на жените еврейки от Сан Франциско, най-новите членове на Международния алианс на жените, ще представят техния опит с работата в мрежа на местно, национално и международно ниво, както и надеждите си за бъдещо развитие под шапката на Алианса.

Международният алианс на жените е международна неправителствена организация, включваща 44 организации-членки, участващи в насърчаването на човешките права на жените, равенството и овластяването на жените. Алиансът има общ консултативен статут в Икономическия и социален съвет на ООН и е акредитиран към много специализирани агенции на ООН, има статут на участие в Съвета на Европа и е представен в Арабската лига, Африканския съюз и други международни организации.

Не пропускайте всичко около нас

bulgarian-women-fund-logo-white

Този сайт е създаден с подкрепата на Български фонд за жените

Българска платформа-ЕЖЛ © Всички права запазени.

Изработка: VBrand Visuals